Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τιμές Κόλαση στη Black Friday του Κωτσόβολου

*
Η Black Friday ξεκίνησε στο Κωτσόβολο και κατά την έρευνά μας ανακαλύψαμε αρκετά προϊόντα σε τιμές κόλαση. Πραγματικά μερικές από τις προσφορές είναι σκέτη... αμαρτία να μη αποκτήσεις την αντίστοιχη συσκευή εφόσον τη θέλεις. Πάμε να δούμε μερικά από αυτά

LG 48A16LA 48". OLED τηλεόραση στα €799 δεν έχουμε ξαναβρεί ποτέ μέχρι σήμερα. Ναι είναι η σειρά A, χωρίς 120Hz και με παλαιότερο επεξεργαστή, αλλά όποιος ψάχνει καλή 50άρα (48 γθα την ακρίβεια) τηλεόραση, πρέπει να της ρίξει μια ματιά. Όσοι ψάχνονται για games, μπορούν να κοιτάξου τη καλύτερη  LG 48C15LA στα €999.


Xiaomi Mi 11T 128/256GB. Το νέο flagship killer της Xiaomi ακόμα δε κυκλοφόρησε και βγαίνει σε προσφορά Black Friday. Για την έκδοση των 128GB η τιμή είναι στα €399 και για τα 256Gb στα €449 (έκπτωση €150), η οποία είναι πραγματική κλοπή για αυτά που προσφέρει η συσκευή. Το review μας εδώ

Samsung Galaxy Z Fold 3.
Το κορυφαίο foldable της αγοράς και ένα από τα ακριβότερα smartphone που κυκλοφορούν εκεί έξω, 3 μήνες μετά τη κυκλοφορία του βγαίνει σε φοβερή προσφορά στα €1299 (έκπτωση €500),για την έκδοση με τα 256GB. Συσκευή για λίγους μεν, αλλά σε αυτά τα χρήματα παίρνει κανείς κινητάρα και tabetάρα. Το review μας εδώ.

Realme GT Master Edition. Ένα τηλέφωνο που επίσης κυκλοφόρησε πρόσφατα, το οποίο πραγματικά καταφέρνει να έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Με τιμή προσφοράς στα €349, είναι μια εξαιρετική λύση. Το review μας εδώ.

Huawei FreeBuds Pro.
Εξαιρετικό true wireless ζευγάρι ακουστικών με ANC και μεγάλη αυτονομία. Στα €99 είναι εξαιρετική επιλογή. Το review μας εδώ

Huawei Watch 3 Pro Classic. Το κορυφαίο smartwatch της Huawei στα €350 (έκπτωση €150 σε σχέση με τη προηγούμενη τιμή του). Ένα πραγματικά εξαιρετικό smartwatch το οποίο σήμερα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το όταν το είχαμε πρωτοπαρουσιάσει χάρη στις πολλές αναβαθμίσεις firmware που έχει πάρει. Το review μας εδώ.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro. Ρομποτική σκούπα με δυνατότητα και σφουγγαρίσματος. Στα €269 είναι η χαμηλότερη τιμή που την έχουμε δει ποτέ, όσον αφορά σε προϊόν από επίσημη αντιπροσωπεία. Και όπως έχω πει πολλές φορές, οι ρομποτικές σκούπες είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη του 21ου αιώνα.

Philips Hue Starter Kit E27 White and Color Ambiance. Οι έξυπνες λάμπες Hue της Philips σπάνια είναι σε προσφορά και μόνο σε περιόδους Black Friday τις βλέπουμε σε καλύτερες τιμές. Εδώ, το κιτ με 3 χρωματιστές λάμπες και ένα hub στα €129.

Xiaomi Mi Pro 2. Ίσως το καλυτερο οικονομικό ηλεκτρικό scooter της αγοράς, σε τιμή αρκετά χαμηλότερη από την επίσημη αλλά και αυτή που ανα καιρούς βγαίνει σε έκπτωση. Στα €479 με εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπεία, ίσως ότι καλύτερο μπορεί να αποκτήσει κανείς για να μετακινείται, σε αυτά τα χρήματα.

Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential (White & Color). Οι έξυπνες λάμπες της Xiaomi. Συνδέονται σε WiFi και ελέγχονται μέσω του Mi Home. Στα €9,9 είναι σκέτη αμαρτία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*